Turer

 • Fellestur – “Sprek #14-Jovannet”(dato kommer):
  Det blir ny fellestur ved Jonsvannet til trailen “Sprek #14-Jovannet” (dato kommer). Dette er en tur som stort sett går langs sti/skogsvei og er på ca 5-6 km. Dette er en tur som er noenlunde lett å gå, og vi går ikke fortere enn at alle skal komme frem sammen. Turen vil mest sannsynlig bli lagt til en søndag.

 • Fellestur på Tynset 07.10.23:
  I oktober er det igjen duket for fellestur i regi av Trønderbataljonen. Denne gangen går turen til Tynset og vi starter dagen der med et event før vi begir oss i veg. Vi håper så mange som mulig blir med!

  Da har vi laget en ny Fellestur. Denne gangen går den til Tynset/Tolga og Wherigo-trailen Gammeldalen Walk. Vi holder et event på Tynset først for å samle troppene. Derfra kan vi samkjøre litt slik at det ikke blir så mange biler som kjører innover veien der cachene ligger. Det kan også være lurt og samkjøre fra Trondheim, Orkanger eller Berkåk. Det tar ca 2,5t å kjøre fra Trondheim/Orkanger til Tynset. Vi gleder oss og håper mange vil bli med på tur med oss. 🙂

 • Fellestur til Malvik 10.04.23:
  2. påskedag blir det fellestur til Malvik. Sett av datoen og bli med på trivelig fellestur på tampen av påska!

  På Samling Trønderbataljon Eventene har vi snakket om å få til Fellesturer. Nå har vi funnet et sted hvor fåtallet har rukket å cache, så da prøver vi oss med en tur til Malvik. Langs Malvikvegen er det kommet en del nye cacher og disse ligger langs gang og sykkelveien. Dette er en lavterskeltur, da det stort sett er flatt terreng. Dette er heller ingen maratontur, så vi går i det tempoet som skal passe for alle. Vi parkerer en bil i den andre enden, slik at vi slipper å gå samme ruten tilbake. Turen vil ta ca 3 timer. Vi tar et Event før turen, dermed får vi et naturlig samlingspunkt før vi labber avgårde. Eventet er fra 10.30 til 11.00. Fellesturen starter 11.00.
  Hvis du ønsker å bli lagt til en tur på Cachetur.no, ta kontakt med AnetteSt, så legger hun deg til. Sammen skal vi nå få liv i Trønderbataljonen igjen. Med disse fellesturene skal vi prøve å få til noe sosialt sammen. Kanskje er det noen som ikke har så mange å dra på tur med og ønsker å finne noen. Da er dette en fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker. Her er alle velkomne!
  VELKOMMEN TIL EVENT OG FELLESTUR!

2 thoughts on “Turer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *