Om oss

Trønderbataljonen er en organisasjon for geocachere i Trøndelag. Organisasjonen ble stiftet i 2010 og har organisert turer, eventer, adventskalendere og annet gøy for geocachere. I de senere år har det dessverre ikke vært like mye aktivitet i organisasjonen, men i 2022 ble det bestemt å blåse nytt liv i Trønderbataljonen med et nytt styre i spissen bestående av AnetteSt (styreleder), Munkeli (styremedlem) og KLHyll (styremedlem). På årsmøte 11.02.24 ble styret utvidet med ytterlige to medlemmer; o.mikk (styremedlem) og livgi (styremedlem).

Følg oss gjerne på reisen! Her vil vi publisere relevant informasjon om Trønderbataljonen, kommende eventer, turer, konkurranser og annet interessant. Vi arbeider også med planlegging av eventer, turer og annet gøy, og er åpen for forslag fra dere. Vi kan kontaktes på epost: styret@tronderbataljonen.no, eller ved å legge igjen en kommentar her på nettsiden eller på Trønderbataljonens facebookside.

Du kan også være med og si din mening eller komme med forslag på eventene våre. Vi ønsker alle geocachere hjertelig velkommen!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *