Kunngjøringer

29.08.23: Flash Mob

https://coord.info/GCADB03 WWFM – Trondheim (World Wide Flash Mob)
TA MED PARAPLYEN PÅ TRONDHEIM TORG.
Ja, hva har vi funnet på nå da? 😁
Dette er et event som holdes verden over. Vi har vært med på dette i 4 år tidligere, men det er en stund siden nå. Her går det ut på å skille seg litt ut. Mugglere skal lure på hva som plutselig skjedde. 🤣
I år har vi valgt at alle skal hoppe frem og poppe opp paraplyen sin og labbe rundt statuen på torget.
Det hadde vært kult hvis mange hadde møtt opp på dette, da hadde vi blitt godt synlig.
VELKOMMEN ALLE SAMMEN.
Les mer på linkene i beskrivelsen hvis du lurer på hva Flash mob er.


22.08.23: Frivillige til Vikingevent 2024 søkes

Hei alle sammen!
Som alle sikkert har fått med seg så skal det skje store ting på Stiklestad neste år.
Odins GeoRavner skal arrangere Vikingevent 2024, og da trenger vi mange, mange frivillige. Vi fikk en hel del navn på lista under eventet på Stiklestad nå sist søndag, men alle var jo ikke der. Så hvis du kan tenke deg å stille opp et par timer som parkeringsvakt eller LAB-cache vakt eller andre ting på eventdagen så gå inn på https://www.odinsgeoravner.no/vikingevent-2024/ og meld deg som hjelper i skjemaet nederst på siden. Innlegget vil også publiseres på Odins Georavner sin side. Vi vil da registrere deg i våre lister, og komme tilbake med arbeidsoppgaver i god tid før Vikingeventet.
Vi vil så langt det lar seg gjøre prøve å ta hensyn til om du har ønske om arbeidsområde, men kan ikke love alle å får førstevalget oppfylt.
SAMMEN SKAL VI RULE!
😁


17.08.23: Trønderbataljonens serie med T5 Cito-eventer starter!
Vi har lenge hatt planer om å få til en serie med eventer og Cito-eventer med T5-rating, og nå kan vi endelig presentere de første eventene av dette slaget i regi av Trønderbataljonen! Klikk deg inn på eventsiden vår eller geocaching.com for å holde deg løpende oppdatert om nye eventer.

GCACC0W og GCACC1V – 2. September.
GCACC6T og GCACC71 – 10. September.
GCACEAW og GCACEDF – 16. September
Her har dere en mulighet til å samle på båtattributtet. 😁 Har dere ikke båt, kan dere høre med noen andre om de har plass eller om kanskje naboen har å låne deg. Det kommer flere slike event utover i september. Kom å bli med på litt annerledes Event. 😁13.03.23: Fellestur til Malvik
Vi kan endelig presentere Trønderbataljonens første fellestur! Denne vil gå til Malvik; nærmere bestemt Malvikveien hvor det er en lang rekke relativt ferske cacher. Dagen starter med et event klokken 10:30 på parkeringsplassen til Midtsandtangen friluftsområde, og fellesturen starter klokken 11:00. Vi tar turen i rolig tempo og det er stort sett flatt terreng, så denne turen passer for alle. Vi beregner å bruke ca 3 timer på turen. Vi parkerer en bil i den andre enden så vi slipper å gå tilbake samme veien etter at alle cachene er tatt. Les mer på eventsiden. Vi ønsker alle som vil hjertelig velkommen til event og fellestur!27.02.23 Årsmøte og samlingsevent
Minner om årsmøte og samlingsevent i morgen, tirsdag 28.02.23. Både årsmøte og event avholdes på Grøtte skole på Fannrem. Det skal foregå et annet arrangement der til samme tid og det kan derfor bli begrenset med parkeringsplasser. De som skal på event blir møtt i døren og vist til riktig sted.
Årsmøtet starter 17:30.
Vel møtt!


02.02.23 Snart ny suvenir i Signal’s Labyrinth
Geocachere har til mandag 6. februar på å hjelpe Signal ut av slottet før et nytt eventyr begynner In the dragon’s lair! Logg cacher og eventer for å tjene nok poeng til å få suveniren fra slottet før en ny labyrint starter førstkommende mandag. Da skal Signal og Tracker begi seg ut på neste eventyr i dragens hule.


20.01.23 Samlingsevent i februar
Den 28. februar blir det årsmøte i Trønderbataljonen med påfølgende samlingsevent. Både årsmøtet og samlingseventet blir avholdt på Grøtte skole på Fannrem og alle geocachere ønskes velkommen! Vi ses!


17.01.23 Agenda for årsmøte i Trønderbataljonen i februar
Agenda for Trønderbataljonens årsmøte som blir den 28.02.23 er klar. Alle cachere ønskes velkommen!

Årsmøte for Trønderbataljonen 2023

Dato: 28.02.2023
Sted: Grøtte skole, Fannrem

Ifølge vedtektene skal Årsmøte behandle:
• Godkjenne regnskap for foreningen siste år (01.01->31.12)
• Valg av styret (styreleder + styremedlemmer)
• Andre saker (evt. benkeforslag)

AGENDA

• Valg av møteleder:
• Godkjenne innkalling:
• Godkjenne dagsorden:
• Valg av referent for årsmøtet:
• Valg av to personer til å undertegne:
• Valg av to personer til tellekorps:
• Godkjenne regnskap for foreningen siste år.
• Forslag til endring av paragraf 3:
Gammel: § 3 Medlemmer av foreningen kan være geocachere bosatt i Midt-Norge (Møre og Romsdal, • Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Øst-Trøndelag).
Ny: § 3 Medlemmer av foreningen skal være geocachere bosatt i Trøndelag.
• Informasjon fra styre om planer for 2023.

Styret:
Styret har i perioden fra 28.11.2022 til 28.02.2023 bestått av
• Leder: Anette Stenvik
• Styremedlem: Morten Schjetne
• Styremedlem: Karoline Løbakk Hyll


08.01.23: Trønderbataljonens første samlingsevent
Da er Trønderbataljonens første samlingsevent gjennomført! Styret takker for godt oppmøte og konstruktive tilbakemeldinger fra forsamlingen. Hele 29 nick ble det i loggboken i dag! Det ble snakket litt om ideer til ting vi vil gjøre videre, det ble loddsalg med påfølgende trekning av premier, mens kake, kaffe og vafler ble inntatt i hyggelig selskap. De tre vinnerne av adventskalenderloggingen ble annonsert, og vi gratulerer ReitanBeasthammer og Teckwill med coin.

Vi er alltid åpne for forslag, tilbakemeldinger og tanker fra alle i Trønderbataljonen. Kanskje sitter du med en god ide du har lyst til å se gjennomført, men ikke har mulighet på egenhånd? En cachetur du vil dra på sammen med andre cachere? Uansett, del det med oss om du ønsker! Vi kan blant annet kontaktes på epost: styret@tronderbataljonen.no, eller du kan legge igjen en kommentar her eller på Trønderbataljonens facebookside.

Vi ser frem til å se dere igjen ved neste event!


02.01.23: Godt Nyttår!
Trønderbataljonen ønsker alle et riktig godt nyttår! Det nye året starter sterkt med hele to eventer allerede første uken i januar; Trønderbataljonens Faste Tirsdagscafe #44 tirsdag 03.01.23 og Samling Trønderbataljonen #1 KICK OFF søndag 08.01.23. Alle cachere – både nye og erfarne – ønskes hjertelig velkommen!

Vi står nå ved et nytt årsskifte og jeg vil med dette takke for alt vi har fått oppleve med denne fantastiske hobbyen. En hobby som kanskje kan sees litt rar ut fra utsiden, men som kan være med på å spre masse glede. En hobby som bringer med seg nytt vennskap eller minner som setter seg godt fast i hjerterota.
Alle har vi våre måter å cache på. Noen trives best alene, noen sammen med andre, noen cacher bare litt, noen masse, noen reiser land og strand, mens noen holder seg i nærområdet. Alt dette er mulig, da det er ingen begrensninger.
Når vi nå skal gå inn i det nye året, ønsker jeg at vi skal se litt lengre enn utenfor vår egen stuedør. La oss sammen skape et felleskap som har plass til alle. Et sted med raushet og respekt. Et sted vi kan dele opplevelser eller få hjelp når vi trenger det. Kanskje kan du invitere noen med på den turen du hadde tenkt å ta, eller kanskje du sitter med en ide du ikke har mulighet til å gjennomføre alene. Ta sjansen!
Det er optimisme som bringer med seg det gode og masse glede fremover og ikke pessimisme. Så kom på Event Søndag 8. Januar. GCA2MEX – Samling Trønderbataljonene #1 KICK OFF.
Sammen kan vi utrette mye.
Godt Nytt År!


08.12.22: Geocoins
Trønderbataljonen selger geocoins til kr 100,- per stykk. Vi har også en pakkepris på kr 600,- om man kjøper alle 8 coinene samlet. Begrenset antall pakker.– 2014-coin med logo på baksiden
– 2015-coin med logo på baksiden
– 2016-coin med logo på baksiden
– 2017-coin med logo på baksiden
– Stiklestad-coin (sølvfarget) med logo på baksiden
– Stiklestad-coin (gullfarget) med logo på baksiden
– Olav Tryggvason-coin med logo
– Bartecoin med logo


05.12.22: Samlingsevent i januar
Trønderbataljonens første samlingsevent er publisert. Sett av tiden og bli med på et trivelig event i januar!

Som kanskje mange av dere har fått med dere, var det 28. November årsmøte i Trønderbataljonen og et nytt styre ble valgt. Leder: Anette Stenvik (AnetteSt), Styremedlemmer: Karoline Løbakk Hyll (KLHyll) og Rolf Morten Schjetne (Munkeli). Sammen skal vi nå få liv i Trønderbataljonen igjen. Med dette eventet skal vi prøve å få til en type samling hver mnd hvor vi kan fortelle om ting som skal skje fremover, ha idemyldring om nye ideer og ikke minst være sosiale. Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre geocachere, dele erfaringer og gode historier. Her er alle velkomne! Eventet avholdes innendørs i GK Norge AS sine lokaler. Det er Tistone som har fikset det for oss, så tusen takk for det. Eventet er gratis å delta på. Det vil bli servert kaffe og kanskje noe å bite i. Husk å ta med penger til lodd. Minsteprisen er 10kr pr. lodd. Mange fine premier.


04.12.22: Tirsdagsevent
Minner om Tirsdagsevent kommende tirsdag; åpent for alle som ønsker å ta turen innom.


01.12.22: Adventskalender
Adventskalenderen TrønderJul 2022 er i gang. En ny cache publiseres hver dag fra 1. til 24. desember. Det blir ingen konkurranse i år, men vi trekker tre cachere som har funnet minst en adventscache i løpet av desember.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *